Deze functie is onderdeel van het Weddamo Premium pakket.

Het is mogelijk om één wachtwoord in te stellen voor alle gasten óf je kiest voor verschillende wachtwoorden waarmee je onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten gasten.

Eén wachtwoord instellen voor alle gebruikers

1. Ga op de pagina Algemene Instellingen naar de sectie Wachtwoorden.
  2. Vink de optie Eén wachtwoord voor iedereen aan.
  3. In het invulveld kun je vervolgens je wachtwoord invullen.
  4. Sla de wijzigingen op en het wachtwoord is direct actief.
Als je de website bekijkt terwijl je bent ingelogd, wordt het wachtwoord-scherm niet getoond.

Verschillende wachtwoorden voor verschillende groepen

Het kan bijzonder handig zijn om verschillende groepen aan te maken en iedere groep een eigen wachtwoord te geven. Je kunt dan bepaalde gebeurtenissen uit het programma alleen tonen aan de gasten die daar ook daadwerkelijk voor zijn uitgenodigd.

1. Ga op de pagina Algemene Instellingen naar de sectie Wachtwoorden.
  2. Vink de optie Verschillende wachtwoorden voor verschillende groepen aan.
  3. Klik op Groep toevoegen om een groep aan te maken.
  4. Vul een naam voor de groep in, bijvoorbeeld ‘Daggasten’ en kies een uniek wachtwoord.
  5. Je kunt zoveel groepen toevoegen als je wilt.
  6. Vergeet niet om je wijzigingen op te slaan.
Maak een wachtwoord niet te lang of ingewikkeld. Gebruik bijvoorbeeld alleen cijfers of alleen hoofdletters. Vermijd letters en cijfers die voor andere tekens kunnen worden aangezien, zoals het cijfer 1, (hoofdletter) i en de L. Ook het cijfer nul en de letter O kunnen verwarrend zijn.