Deze functie is onderdeel van het Weddamo Premium pakket.

Door je gasten in te delen in verschillende groepen, kun je ze gepersonaliseerde informatie tonen. Zo kun je bepaalde gebeurtenissen uit het programma verbergen voor de gasten die daar niet voor zijn uitgenodigd.

1. Maak eerst de wachtwoorden voor de verschillende groepen aan. Hoe je dat doet lees je hier: Een wachtwoord instellen.
  2. Open de gebeurtenis uit het programma. Je ziet nu onderaan het kopje Genodigden met daaronder de verschillende groepen die je hebt aangemaakt.
  3. Selecteer alle groepen die zijn uitgenodigd voor het betreffende event.
  4. Klik op Klaar om het scherm te sluiten.
  5. Herhaal dit voor alle gebeurtenissen en vergeet je wijzigingen niet op te slaan.

Heb je een gebeurtenis toegevoegd die niet voor alle groepen is én heb je deze gebeurtenis opgenomen in het RSVP formulier? Ook daar wordt deze gebeurtenis dan alleen aan de betreffende groepen getoond.