Met onderstaande handleiding kun je je domeinnaam juist instellen als je deze hebt geregistreerd bij mijndomein.nl. We gaan er in deze handleiding vanuit dat je al een domeinnaam hebt geregistreerd. Heb je dat nog niet gedaan, registreer dan eerst een domeinnaam.

1. Log in bij mijndomein en ga naar mijn producten
  2. Klik op Beheren achter het kopje Domeinnaam
  3. Ga naar DNS Instellen
  4. Pas de bestaande records van het typeA” aan: vul bij inhoud het volgende adres in: 141.138.168.105
  5. Klik vervolgens onderaan op het groene plusje om een extra record toe te voegen. Kies voor type “AAAA“, laat het veld Subdomein leeg en vul bij inhoud het volgende adres in: 2a03:3c00:a002:0160:0000:0000:0000:101c en klik op het groene symbooltje om op te slaan.
  6. Maak nog een “AAAA” record aan, vul in het veld Subdomeinwww” in en bij inhoud weer het adres 2a03:3c00:a002:0160:0000:0000:0000:101c en klik op het groene symbool om op te slaan.
  7. Verwijder het “CNAME” record met Subdomeinwww” (klik op het kruisje achter het record).
  8. De “A” en “AAAA” records zien er nu als volgt uit (er zijn mogelijk nog meer rijen aanwezig, die kunnen ongewijzigd blijven staan):
  9. Klik om opslaan om de wijzigingen door te voeren.