Met onderstaande handleiding kun je je domeinnaam juist instellen als je deze hebt geregistreerd bij mijndomein.nl. We gaan er in deze handleiding vanuit dat je al een domeinnaam hebt geregistreerd. Heb je dat nog niet gedaan, registreer dan eerst een domeinnaam.

1. Log in bij mijndomein en ga naar mijn producten
  2. Klik op Beheren achter het kopje Domeinnaam
  3. Ga naar DNS Instellen
  4. Pas de bestaande A (141.138.168.105) en AAAA (2a03:3c00:a002:0160::101c) records aan zoals in de afbeelding hieronder. Vervang ‘onzedomeinnaam.nl’ door jullie eigen domeinnaam. Als een record niet aanwezig is, kun je een extra record toevoegen met het groene plusje.

Als het goed is heb je nu twee A records (met en zonder ‘www.’) en twee AAAA records (met en zonder ‘www.’).
  5. Klik om opslaan om de wijzigingen door te voeren.